Knihovnička

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

742663Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Autor: Gahm Bernhard, Nakladatelství: Grada Publishing, Rok a měsíc vydání: 2012/04

Sdílet
 

LUNÁRNÍ kalendář

2017

27

červen

Svátek má Ladislav

Zvěrokruh

Po celý den je Měsíc ve znamení Lva

vychází

zapadá

03:55

20:15

07:56

22:40

Fanděte nám na facebooku
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Doporučujeme

ZK_2017_3DZde v prodeji

  • Banner

Partneři

  • Banner
  • Dřevostavby
  • Banner