Knihovnička

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

742663Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Autor: Gahm Bernhard, Nakladatelství: Grada Publishing, Rok a měsíc vydání: 2012/04

Sdílet
 

LUNÁRNÍ kalendář

2017

18

říjen

Svátek má Lukáš

Dny Vah při ubývajícím měsíci jsou vhodné pro výsadbu cibulovin.

Zvěrokruh

Po celý den je Měsíc ve znamení Vah

vychází

zapadá

06:30

17:04

04:36

16:58

Fanděte nám na facebooku
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner
  • Banner

Doporučujeme

ZK_2017_3DZde v prodeji

  • Banner

Partneři

  • Banner
  • Dřevostavby
  • Banner